ENGELLİDEN, ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE”

ENGELLİDEN, ENGELLİLERE  TEKERLEKLİ SANDALYE”

Burhaniye ilçesinde eşi engelli olan Adem Yeniçeri, eşinin isteği üzerine Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran'ı arayarak 4 engelliye tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

 Burhaniye ilçesinde eşi engelli olan Adem Yeniçeri, eşinin isteği üzerine Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran’ı arayarak 4 engelliye tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Engelli Hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri, “Kendimde engelliyim. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak beni mutlu ediyor” dedi.

 Burhaniye ilçesinde eşi engelli olan Adem Yeniçeri, eşi hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri’nin isteği üzerine Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran’ı arayarak 4 engelliye tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

“Engelli kardeşlerimizin engellerinin kaldırılmasında biraz olsun katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize. İhtiyaç sahibi kardeşlerim güle güle kullansınlar” diyen Engelli Hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri, “Kendimde engelliyim. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak beni mutlu ediyor. İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerime tekerlekli sandalyeler hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. İmkân buldukça bundan sonra da yardımlarıma devam edeceğim” dedi.

“Burhaniyeli engelli hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri’nin 4 adet tekerlekli sandalyenin teslimi için Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesine arayıp teslim edeceklerini duyunca büyük mutluluk duydum. Böylesine duyarlı vatandaşlarımız var oldukça derneğimiz amaçlarına çok daha rahat ulaşmaktadır. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesinde toplum içindeki bu tür dayanışmalar çok faydalı oluyor. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum” diyen Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran, Hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri’nin bu örnek davranışından kutladı ve eşi Adem Yeniçeri’ye “Teşekkür Plaketi” verdi.

“Bunlar çok güzel duygular. Bağış yapmak kadar takdir edilmek de çok güzel. Biz de sizlere çok teşekkür ediyoruz” diyen Adem Yeniçeri “Derneğinizin Geri Dönüşüm konusunda da çok güzel faaliyetleriniz var. Bu konuda da elden geldiğince sizlere yardımcı olmak istiyoruz” diyerek dernek başkanı ve arkadaşlarını kutladı.    ENVER DOLGUN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı